Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Εταιρία

Η εταιρεία μας λειτουργεί από το 1977, όταν ιδρύθηκε με φροντίδα και μεράκι η βιοτεχνία κηροπλαστικής. Πέρα από την ενασχόληση μας με τη χονδρική πώληση, από το 1977 λειτουργεί και κατάστημα λιανικής. Έκτοτε μέσω της αγοράς νέου και σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού, της συνεχούς εξέλιξης των τρόπων παραγωγής καθώς και της απασχόλησης έμπειρου προσωπικού έχουμε καταφέρει να μεταβούμε από τον παραδοσιακό στον σύγχρονο τρόπο παραγωγής και στην πλήρη ικανοποίηση του καταναλωτή. Ωστόσο, παραμένουμε μια οικογενειακή επιχείρηση συνεχίζοντας μια παράδοση που κρατά εδώ και περίπου τέσσερις δεκαετίες.


Η εταιρεία μας παράγει ξεχωριστές δημιουργίες σε αρωματικά και διακοσμητικά κεριά, ιδιαίτερες πασχαλινές λαμπάδες αλλά και κεριά εκκλησίας. Παράλληλα, δημιουργούμε και κεριά γάμου και βάπτισης για να συνοδεύουν αυτές τις μοναδικές σας στιγμές . Αξίζει να σημειωθεί, ότι από το 2015 έχουμε προχωρήσει στην κατασκευή φυτικών αρωματικών κεριών. Είναι οικολογικά, παρασκευασμένα φυσικά -από φοίνικα και σόγια- και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.